Home- Dmf shipping

este o companie de recrutare de personal naval, care s-a specializat în recrutarea căpitanilor, marinarilor, timonierilor, machinistilor și a personalului pentru nave fluviale, pentru rutele fluviale, din toate statele UE

Despre noi

DMF Shipping este o companie de recrutare de personal. Ea s-a specializat în recrutarea personalului pentru navigația fluvială. În altă ordine de idei, ea acționează ca un intermediar între personalul specializat și firmele de navigație fluvială. DMF Shipping angajează personal calificat, cum ar fi marinar, timonier, căpitan, machinist sau personal pentru pasagere. Cu alte cuvinte, DMF Shipping  îți oferă o oportunitate de carieră în navigația fluvială.

Fie că ești sau nu cetățean român, fie că ai sau nu reședința în sau înafara României, noi te putem ajuta. În altă ordine de idei, avem certificări care să ne permită acest lucru în toate statele membre UE. Prima dată ne contactezi. Discutăm,  și mai apoi ne  trimiți CV-ul. În cele ce urmează, noi vom face un job search. Dacă găsim o ofertă, te contactăm. În cele din urmă, stabilim un interviu. Restul depinde de tine.

Galerie foto

Navele de mai jos sunt o parte din navele pe care poți ajunge să lucrezi. Altfel spus,  dacă apelezi la serviciili noastre aici va fi noul tău cămin. Distribuția personalului se face în funcție de 2 criterii. Cel mai important criteriu este poziția pe care o vei ocupa la bordul navei. Cel de-al doilea criteriu este experiența, pe care o ai. Altfel spus, în timp, poți ajunge să servești alături de aceeași sau alți camarazi.

Contactați-ne!

Prima dată ne contactezi și ne trimiți CV-ul. Mai apoi, noi vom face un job search. Atunci când găsim ceva să se potrivească profilului tău, te contactăm. În cele din urmă, stabilim un interviu și restul depinde de tine. Cu alte cuvinte, dacă  dorești  să afli mai multe informații în clar, cu privire la serviciile noastre de recrutare, contactează-ne. În plus, dacă consideri că îți putem răspunde  la anumite întrebări specifice, îți stăm la dispoziție. Contactează-ne prin una din metodele de mai jos, iar noi îți vom da un răspuns, clar în cel mai scurt timp.